Hoe werkt het?


STAP 1: Wij selecteren de wijnboer en wijnen

In samenwerking met ons netwerk aan wijnexperts selecteren wij de wijnboer en zijn wijnen. Dit zijn speciale wijnen die niet in de supermarkt verkrijgbaar zijn,  vaak (internationale) erkenning hebben gekregen en passen bij het seizoen. Vervolgens reizen wij af naar deze bijzonder wijnboer en brengen  een paar dagen met hem door. De boer vertelt ons over zijn leven en leidt rond over zijn domein. Dit levert prachtige beelden en verhalen op die we vervolgens delen met jou.


STAP 2: Volg de verhalen via onze website en social media

Als abonnee maak je een wijnreis vanuit je woonkamer. Het startpunt van deze reis is onze website en de social media kanalen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief,  like ons op Facebook en volg ons op Twitter en Instagram. Via deze kanalen laten we jou stap voor stap kennis maken met de volgende boer. Voordat wij de boer aan jou presenteren, verklappen we eerst het wijnland en de regio. Vervolgens kun je wekelijks genieten van nieuwe persoonlijke verhalen en alle details over zijn wijnen. Op deze manier ben je helemaal op de hoogte als aan het begin van het nieuwe seizoen de WineTellersBox wordt thuisbezorgd!


STAP 3: Jij ontvangt de WineTellersBox

Aan het begin van het seizoen ontvang je de WineTellersBox gratis bij je thuisbezorgd. In de box zitten zes flessen, alle achtergrondverhalen in een mooi boekwerk, uitgebreide wijnkenmerken en passende recepten. De recepten worden speciaal voor onze wijnen geschreven door Colette van “De Keuken van Colette”. Hierdoor kun je elk seizoen jezelf en jouw gasten trakteren op een optimale wijn-spijs combinatie.